Typ

holaaaaaa, sitter här och kollar runt på tumblr. Ska senare dra ut med Ellen, Samuel och sebbeboi. Vi hittar säkert på något jättekul! Puss hej -moa




Jag och mina gäris vi maxar

Två bilder från senaste dagarna, peace
-Moa-




-Frida-

 



smells like teen spirit

~Frida~




Gårdagen

Hejsan! igår var jag med samuel och sebastian, vi åkte runt lite i stan först, sen drog vi hem till mig och käka och typ bara flumma. Vi spelade in någon jävla video som sög hahahaha. Jag får se vad som händer idag, kanske hittar på något kul. Peace.

-moa-

 

 




~~

Sleepover med Lizaaaa
•Frida•




Crusar




GROWN UPS 2

Kom precis hem från Skövde, var på bio med Frida. Grown ups 2. Fyfan, så jävla bäst, titta på den, ladda ner den, gå på bio. Något! Så jävla bra. Hade också jätte roligt med Frida, vi crusade omkring i Skövde, såg på filmen, käka subway efteråt, perfa.




Skolfoto




London calling

 
 



Jag idag jao

Hade en helt ok dag idag, mest massa prat.. Aja här får ni en blid på mig idag, tjofräs.




...

Outfit från första skoldagen
-Frida-
 



Johnny ❤

åh ja, hela denna dag börjar med att jag vaknar halv 7 ist för halv 8.. Kan inte ens somna om. Okej, skola, jag börjar 8an och det ska bli kul på ett sätt men annars äckligt jobbigt att gå upp tidigt varje morgon för att göra samma sak om och om igen.. Efter skolan möter jag upp Liza och har det trevligt med henne.
•Frida•
blä vad bäst han är




Klumpig

Ramlade på min cruiser, så jävla lyckat. Sår överallt, fint slut på sommarlovet :)
-moa-
så jävla snygga.
 
 
 
 



Snälla, vi tar allt igen

Är verkligen inte taggad för skolan, sommaren skulle kunna få vara förevigt typ. Tänk att vara tvungen att gå upp tidigt. Sluta sent, vänta hela veckan på fredag.
-moa-




Tony Stark

hellu
är just nu hos Moa, ska sova här inatt osv. Idag var en rolig dag, var med fina kompisar. Det suger att skolan börjar på Tisdag men får la göra dom sista dagarna till dom bästa nu då. har typ inget mer och skriva ahaha.
-Frida-
my man eller nå <33333333333333
 
 



livet.

Hallon, jag och frida belv klara med designen igår, visst belv den frän? Frida gjorde 99.9% och jag satt där för det mesta och sa vad jag tyckte, haha, stackars Frida. Inatt sov jag hos Frida, vi gjorde inget speciellt igår förutom att vi fixade designen då. Mammi kom och hämtade mig ganska tidigt hos frida i morse. Igår var jag iallafall i göteborg, jag köpte två tröjor, ett skräp och ett par tränings brallor. Det är två hela dagar kvar på sommarlovet, fatta vad sick. Usch, det har gått för snabbt, känndes som det var igår jag var på liseberg med mina bebbos. Ska väll träffa Frida, Oliver, Sebbe och dom lite senare. Vi hörs.
-mos-
 



lol

Nu har vi fixat med designen! Saknas bara en bild till menyn men det kommer. Är just nu med Moa och vi ska la hitta på nå kul, jag ska försöka komma med roligare inlägg!
Ni får klara er med en bild på min baby så länge
•Frida•




CRY BABYYYYYYYYYYYYY

 



city of love

okej, hejsan, hola. Tänkte dra till skövde idag, probably. Ska la titta efter någon rolig hårfärg, eller nått. Igår var jag hos min brorsa i sörping, vi var där typ hela dagen, plus att jag kom hem typ 24, så jag var ganska trött. Gå och följ mig på le twitter: moahellberg
Jag har helt klar med mitt rum nu, tjoho. Jag lägger upp en bild snart typ. 
-mos
city of dreams love.
 



black and white

 



-mois

 
 



min dag babes

Hejsan, vaknade upp i fridas garage i morses, haha, vi hade sovit där. mysigt. Vi käkad vi lite frulle sen åkte jag hem typ. I typ några timmar låg jag och bara vilade , sen åkte jag med ellen till ica, bara för att snacka lite och så. sen åkte jag hem och chillade i yttligare några timmar, sen åkte jag till ellen, amanda var där och vi typ bara hängde, sen skulle amanda hem så då gick jag och ellen till willys och tillbaks, sen var vi här och bara flummade och fjollade oss, thats life mina vänner. -mos
legenden.



-moa-

 
 



bby




MOA IS BACK

är tillbaka nu, efter en 3 veckor lång semester, berökte serilst typ hela östeuropa. det var kul men jag längtade hem ganska mycket. jag kommer lägga upp bilderna någon gång i veckan. igår nät jag kom hem stog Frida och Ellen på stationen och väntade, en åkte vi och träffade samuel, oliver och sebastian., ska nämligen till gbg med frida, samuel och sebbe.
love you.
snälla klicka på bilden och följ min tumblr 
 



•Frida•

Min bebis har kommit och den är perfeeeekt




•Frida•

Jag blir så jävla arg, ärligt. Jag diskuterade sjuka barn och barnen i Afrika med mormor och morfar, då säger jag: Om alla var som Michael Jackson. Då säger dom, då skulle det väll gå åt helvete, han knarka ju ihjäl sig. Fan säger jag, jag älskar dom men nej. Jag kan inte ens förklara hur mycket Michael gjorde för sjuka barn och barn som hade det illa, I sitt hem, Neverland, hela det stället var byggt till att sjuka barn skulle kunna komma och ha det kul, glömma sjukdomen. Han hade ett enormt tivoli, en teater, sjukhus sängar, till barnen. Allt för barnen. Barnen var allt för honom och han var en sån perfekt människa, jag säger inte att han var heeeeelt perfekt för det är ingen, men allt han gjorde var perfekt. Tack till dom som läste denna text och snacka inte skit om Michael, han förtjänar det inte.